Blogg


Lördag 21/11-15

Uppe m tuppen och laddar för konferens i Stockholm. Presentation på allt kul som kommer hända under Black Friday - nästa fredag och inte minst allt som kommer hända i januari under BIGGEST PARTY!


Nya regionalchefen för Sverige finns också på plats.
Bäst o fixa till sig snart... Blir hämtade kl. 8.30

KOmmer säkert ha massor av nytt att berätta på söndag/måndag.
det ha r ju varit lite si o så med det på sistone.

Dessutom kommer ju Tupperware att ha tre magasin nästa år... så mycket kul på G

Onsdag 31/12-14 

Sista dagen på 2014, GOTT NYTT ÅR till er alla!
Konsulenter, TL, värdar & värdinnor, gäster och alla andra Tupperwarefantaster! 

I vanlig ordning startar vi nya året med BIG WEEKS
Ja vi har ju egentligen redan statat - började i måndag och håller på till söndag 1/2-2015.

BIG WEEKS är de största veckorna på året när man jobbar med Tupperware. Kanonbra erbjudande både till gäster, Värd- & värdinnor.

Visst vill du vara med och fira in det nya året med oss.
Vi har produkter både för vardag och fest.

Om du som många andra kommer att avge ett nyårslöfte som innebär ett sundare liv
så har vi produkterna för det! Produkter för att beara maten längre och på så vis spara
pengar - med tanke på att vi kastar 30 % av den mat vi bär hem är detta något vi alla behöver.

Har du inte bokat din demo ännu - se till att göra det innan tiderna är slut.
Vill du bara vara gäst går ju det också bra!
Alla som handlar under BIG WEEKS får en gåva - något vi alla behöver EcoPure2 in ny praktisk storlek 3,1 dl

Med detta vill jag som sag önska er alla GOTT SLUT & GOTT NYTT - ses nästa år!

Torsdag  2/10-14 

Oktober - Rosa bandets månad

Självklart ska Tupperware vara med och bidra.

Du kan vara med och hjälpa till på ett lite anorlunda sätt - träffas hemmas hos dig eller någon vän - jag demonstrerar produkter - en mycket trevlig kväll och samtidigt ger vi stöd till de som behöver.

Jag och många andra konsulenter skänker vår expeditionsavgift till rosa bandet förutom det som Tupperware Nordic skänker - för varje såld rosa degskrapa, i hela Tupperware Nordic, Sverige, Danmark, Norge, Finland, Island plus de baltiska länderna Estland, Lettland och Litauen - går 10:- till Bröstcancerforskningen.

 

 

 

Tisdag  26/8-14 

Jubilee - konferensen i Köpenhamn var helt underbar. Vi åkte ner efter lunch på torsdagen - passade på att besöka Hard Rock Café i Köpenhamn inna incheckning på hotellet - Bella Sky. Vi åt en sen middag på Bella Balcony restaurang. På fredagen åt vi frukost och orienterade oss lite - Konferensen startade med lunch och sedan var det full fart fram till lördag kväll som avslutades med fun night - temat var äventyr - vi valde att vara pirater :)

Nu är vi laddade inför hösten - nya magasinet presenterades, nya produkter visades och en del vi sett förut men som vidareutvecklats visades också. Mycket kunskap delades ut.

Nya kollegor är ett måste om vi ska hinna med allt :) Så vIgår började de nya magasinet att gälla & det är också ny period...

Torsdag  14/8-14 

Idag bär det av till Köpenhamn för Jubilee 2014 - årets största konferens i Tupperware.
Vi ska bo på det flotta hotellet Bella Sky - har bara sett bilder med det verka vara ett superlyxigt hotell med ett konferencecenter precis runt hörnet!

Konferensen börjar imorgon lunch men vi åker redan idag, så vi hinner installera & orientera oss ordentligt! På dagarna är det intensiv konferens - mycket skall sägas och visas på kort tid! På kvällen är det middag, det kommer vara en galamiddag och en galen middag - med temat äventyrsnatt...

I dagarna två skall höstens alla roliga nyheter visas...Nya katalogen presenteras vi får se nyheter. Det kommer att pratas om v. 37, som är vår största vecka på året - du vill väl inte missa chansen att få vara värdinna då. 

Så runt 13.30 ska vi vara på väg till Danmark huvudstad.... vi anländer ca kl.19 skulle jag tro, såvida inget oförutsett händer...

 

 

Måndag  4/8-14

Oj oj vad tiden springer iväg - sommaren är här men hösten närmar sig med stormsteg även om vi just idagarna uppmätt värmerekord! Tupperware laddar för en kanonhöst med fina tackgåvor som vanligt och superbra erbjudande till våra gäster.<

V.33 fyller vårat ship - STARSHIP 1 år och det firar vi med speciella erbjudanden som bara konsulenter som tillhör Starship kan erbjuda - missa inte vår födelsedagsfest - boka demo!

Snart bär det iväg till årets största konferens - i köpenhamn för att få se höstens nyheter - nya katalogen presenteras, till jag kommer hem från den får ni hålla tillgodo med aktuell flyer :)

 

 

 

aktuell flyer

 

Flyer v.31 & 32

Hörs snart igen!

Fredag 28/3-14 


Imorgon bär det av till Täby Park Hotel, Vårens teamledarkonferens - SEMINAR.

Några kollegor har redan anlänt idag och laddat lite extra - men tiden fanns inte så vi åker imorgon.

det böjar med lunch man kan ju inte lära sig nya saker p fastande mage :D

Lite nya produkter får vi nog se - lite utmaningar skall det vara, som sig bör.
På kvällen är det festmiddag - 3 -rätters med vin Mmm

Mycket lärdomar, ännu mera nöje smile

Jag åtekommer senar med mera spännande info från konferensen.

det brukar ta några dagar att smälta all info o alla nya intryck.

Återkommer, tills dess ha det så bra ivårsolen 

Glöm inte att boka vårdemo, påskdemo eller ett vanligt demo när det passar :D

 

Måndag 24/2-14 00.00

/mars-liten.jpg

Idag är det ny period och ny vår/sommarkatalog - men nu är klockan mycket så ni får vänta tills ikväll på att bli uppdaterade. Då får ni periodens nyheter - nyheter från nya katalogen.
På återseende :D

Nu är det kväll - och här brevid ser du länken till aktuell flyer - Bläddra i flyer. Tyvärr har Tupperware.se inte hunnit uppdatera till nya katalogen ännu -  antar att de jobbar för allt vad tygen håller - återkommer snarast!

Aktuell period,  v.9-13 med storvecka 12 på slutet - en storvecka som alltid bjuder på fina gåvor till värdinnan och extra fina erbjdanden till alla gäster - självklart en gästgåva också
vi ses väl - boka demo genom att fylla i formuläret nedan:

 

 

Måndag 2/2-14

/feb-liten.jpg

Först och främst vill jag skicka ett STORT TACK till alla BIG WEEKS värdinnor och deras gäster för en fantastikt tevlig januari - som vanligt!

Nu till februari - ny period from idag - ny flyer som vanligt!
v.6-8 kan du som väljer att vara värd/värdinna vaälja valfri TACKGÅVA för 500:-, kostar produkten du vill ha mer, betalar du mellanskillnaden. Tex Ultra Pro med grillfat - specialpris på grillfat dessutom ;)

Onsdag 1/1-14

/jan-2014-liten.jpg

God fortsättning på nya året! Hoppas ni alla hade ett trevlig slut på det förra och en lika bra start på det nya!
Tack till alla värdinnor & gäster för året som gått - nu går vi ett nytt år till mötes och jag hoppas vi kommer att ses igen!

Vi kickstartar det nya året i vanlig ordning med BIG WEEKS, fem veckor fyllda med supererbjudande både till gäst och värdinna! Har du inte bokat demo - gör det, det finns några tider kvar till just dig!

 

Tisdag 24/12-13

Nu har det hunnit bli julafton... tidigare idag, så klarade sillar av, skinkan griljerades, skagen gjordes, spjällen kokades oh mycjet mycket mer... Oj man skulle nästa kunna tro att jag var en riktig husmor men så vet vi ju att det inte är :)
Men man måste ju ligga i lite extra till jul.

Jag kommer presenterar januari så snart julen är över

Nu vill jag bara önska er alla en riktigt GOD JUL!
Vi ses i gen i januari - BIG WEEKS i vanlig ordning!

Måndag 25/11-13

Ny period - ny flyer:

Hemkommen från en fullspäckad konferens - Winter kickoff i Upplands-Väsby! Nästa års nyheter i BIG WEEKS har presenterats - du vill vara värdinna jag lovar - vilka Tackgåvor, vilka underbara saker vi säljer....

Dessutom har jag möjlighet att kunna erbjuda den som vill prova mitt jobb en alldeles speciell välkomstgåva om man tackar JA denna vecka.... Januaris Tackgåva, ditt bästa arbetsredskap! Deeutom så börja dina fyra först veckor räknas i v.1 - kanon :) Börjar du jobba redan på denna sidan nyår är det bara bonus till dig och du kommer nå hela more-programmet - vill du veta mer - hör av dig - fyll i formuläret längst ner:

fyll i formuläret nedan:

Jag måste väl passa på och skryta lite också - tredje plats i rekrytering v. 39-46 i hela Sverige! Lite stolt får man allt lov att vara - även om det inte bara är jag som har bidragit till det - utan hela teamet har varit delaktiga! Tack till alla tjejer och Andreas

Lördag 23/11-13

Nu närmar sig första advent och året drar sig mot sitt slut! Idag åker jag och min kollega Kent med respektive till Upplands-Väsby för att ladda upp och få information om BIG WEEKS 2014. BIG WEEKS är startskottet för 2014, ni som varit gäster eller värdinner, konsulenter eller teamledare vet att det alltid kommer något bra i januari!

Men nu ska vi inte gå händelserna så mycket i förskott, först kommer ju december, med kanonfina erbjudande både till gäst & värdinna! Passa på att klara av julklappshandel i ditt eller någon av dina vänners vardagsrum.

På söndag kommer vi hem fulladdade inför 2014

Ha det gott så hörs vi, Trevlig helg


Måndag 29/10-13

Oj Oj nu är det snart november - vad tiden går! Förra veckan startade tre nya kollegor - och fler önskas! Om vi ska kunna serva alla som vill ha demo innan jul, så att alla som vill kan få ha en demo - då måste jag ha FLER KOLLEGOR!!! Vill du hjlpa mig - hör av dig ska jag berätta mera om ett superkul jobb - om du frågar mig i alla fall! Vill du bli min kollega - fyll i formuläret nedan:

fyll i formuläret nedan:

Ny period idag - ny flyer och nya erbjudanden från Tupperware. v. 46 kommer det att komma ytterligare specialerbjudanden - storvecka!

Passa på att boka demo - julen närmare sig med stormsteg - tänk att i lugn och ro, i sitt eget eller någon nära väns vardagsrum, kunna klara av hela eller i alla fall stora delar av julklappshandeln. Ingen stress bara trevligt i goa vänner lag :)


Måndag 30/9-13

Sista dagen i månaden... Snart är hösten här på riktigt. Det har varit en underbar sommar och lika underbar sensommar men nu kan vi nog inte göra mer än att välkomna hösten.

Idag är det ny period med ny flyer....

Bläddra i flyer

Dessutom har vi en speciell flyer för denna vecka, då Rosa Bandet kampanjen drar igång... Självklart vill Tupperware Nordic vara med och bidra till Bröstcancerforskningen.

För varje set med Rosa Wonderskålar som säljs denna vecka bidrar Tupperware Nordic med 20:- till Rosa Bandet kampanjen! Visst vill du också vara med och bidra!

Passa på att boka en demo, så du får ta del av fler erbjudande från Tupperware!

Kontakta gärna mig:

fyll i formuläret nedan:


Måndag 2/9-13

Nu finns nya katalogen på Tupperware.se

bläddra gärna i katalogen

Idag har jag bakat stenåldersbröd - passande nog eller hur :)

Både gott, nyttigt och lätt att göra - receptet hittade jag i vår aktuella flyer


Onsdag 28/8-13

Oj Oj vad tiden har försvunnit, nu igen - sist jag skrev här var det sommar o snart är hösten här! Men än finns det lite fina sensommardagar kvar. I Tupperarevärlden är det dock redan höst - NYA MAGASINET har kommit! Oj oj vad mycket kul, helt nya produkter och en del gamla klassiker har kommit tillbaka, vad sägs om Leksaksbollen, Mått & mix 1 liter, piccolo m.m NYHETER: Mando Chef, Extra Chef 6 Micro Cook för och nämn några.

Snart kommer årets största storvecka - v.37 - vi har laddat med kanonerbjudanden! Handla för 500:- och du får köpa allas absoluta favoriter - multi- & minimultikanna för bara 149:- det blir inte billigare än så! Tveka inte, kom på en demonstration eller varför inte boka din egen

Ha det så bra tills vi hörs igen


Söndag 30/6-13

Hej!

Nu är sommaren här på riktigt! Semester har börjat för många! I tupperware så är det ny flyer from imorgon! Perfekta saker till alla sommaraktiviteter! Boka gärna en annorlunda demo - ute på altan, vid sommarstugan eller inte på campingen!

Vill du veta mer

fyll i formuläret nedan:

Bläddra i flyer


Tisdag 4/6-13

Nu har jag ägnat dagarna två åt att för första gången i mitt liv göra cupcakes/muffins. Jag är inget vidare på att baka det skall erkännas, är mer för matlagning. Men nu träder snart v. 24 in och vi ska sälja cupcakesformar - man måste ju testa iaf.

så igår bakades det två olika cupcakes, nu är ju detta en jättestor trend o det finns recept i tusental. Men jag tog en titt på Leila Lindholm sida o hittade vad jag sökte. gjorde halva satsen enligt original och halva satsen efter eget huvud.

Idag beslöt jag mig för att göra matcupcakes det blev rödbetscupcakes med fetaostcrème och en egen variant med soltorkade tomater, oliver & fetaost, toppingen blev basilikacrème

Det receptet hittade jag på Bakemyday


Måndag 29/4-13

Det var länge sen sist o jag som skulle bättra mig :)

Det händer mycket i Team Z nu o tiden bara springer iväg... Tre stycken nya konsulenter har startat - det finns plats för fler om just du är intresserad.

Ny period - ny flyer

Vår distributör firar 9 år denna vecka! Detta firas med speciell TACKGÅVA till värdinnor, GÄSTGÅVA till gäster och förstås ett specialerbjudande! Hon har valt några favoriter som hon vill dela med sig till er alla!

På lördag är det öppet hus på lagret för att fira födelsedag, vilket är lika med shopping till otroligt låga priser - skulle du vilja vara med hör av dig till mig :)


Fredag 8/3-13

Hejsan! Long time no see... Tiden bara springer iväg, det är redan första april idag. Jag tycker nog att våren låter vänta på sig extra länge. v.11 & 12 var ju storveckor så de rusade iväg i ett jehu. Missade du alla bra ernjudande så kommer det en ny chans även i april - storveckor med extra bra erbjudanden v. 16 & 17 Passa på att boka demo!

Rätt var det var, stod påsken inför dörren och påskbord har serverats i dagarna tre. Massor med gäster och oerhört mycket beröm för maten har kockarna fått.

Nu har vi startat en ny period det betyder ny flyer - men jag tror allt att Tupperware.se också har firat påsk så jag får återkomma med den senare

Ha en fortsatt trevlig kväll! På återseende - ska bättra mig :)


Fredag 8/3-13

Oj vad tiden springer iväg. Nu är nya katalogen här o jag har väntat på att Tupperware skulle bli klar med sin hemsida - de har troligvis inget annat att tänka på vid katalogbyte HA HA!!! Men nu är de klara...

Klicka på länken o njut!

Specialerbjudande i TUPPERCLUB

v.10-13 får Tupperclub medlemmar OCH ÄVEN deras gäster handla vår suveräna MandoChef. I vanliga fall gäller ju bara TupperCluberbjudanden för medlemmar.

Läs mer om TUPPERCLUB här.

PASSA PÅ NU!!!

Vill du boka demo - fyll i formuläret längst ner på sidan


Måndag 25/2-13

Igår kom jag hem från Lund fullmatad med info om nya produkter, ny rekryteringskampanj & väska o massor annat som har med Tupperware att göra.

Presentation på nya katalogen också WOW!

Diplom för rekryter v. 5 & 6, dessutom en skål för samma sak! 5:e plats i Sverige - inte så illa! Kent var 1.a och 1.a på dateringar & dessutom 3.a i Sverige rekrytering v.1-52-2012 TRIPPEL wow &- GRATTIS!!!!!

Ny period - ny flyer

Bläddra i flyer

Idag har jag dessutom, varit i Stockholm på Martin Olson - restaurangtjänster och lyssnat på Ulrika Karlsson WOW vilken kvinna - en helt suverän kurs!


Lördag 23/2-13

Hej! Snart bär det ivag till Lund till seminar, ny konferens! Det nya magasinet skall presenteras - spännande :) Kent & Gunila hämtar mig kl. 06.00!!! Sen bär det iväg...

På måndag är det ny period med ny flyers och v. 10 börjar det nya magasnet att gälla! Är man nyfiken på nyheter bokar man party till v.10! dessutom har vi två storveckor i mars v. 11 & 12 - så det är bara att välja det som passa bäst.

Vi ses


Lördag 9/2-13

Team Z växer men vi slutar inte leta nya kollegor. Ta chansen senast på söndag att få prova ett roligt o omväxlande jobb. Vi har ett kanonerbjudande som gäller fram till söndag kväll.

-Du tackar JA till att prova tre gånger
-När du har provat tre gånger bestämmer du dig.
-Du investerar lite av din tid, inga pengar
-Du har möjlighet att få ytterligare produkter

Vill du veta mer om jobbet fyll i formuläret!


Onsdag 6/2-13

Nu händer mycket igen... BIG WEEK's har slutat för i år, men det är mycket kvar som ska hända på året. Det är bara 1 dryg månad kvar till nya katalogen kommer.

Vi i Team Z, välkomnar två nya kollegor, Ellen & Lina - kanske ännu fler innan veckan är slut! Vi har ju ett supererbjudande till alla som TACKAR JA, under denna vecka (senast söndag kväll) till att prova jobbet som Tupperwarekonsulent. Du får vår nya nya produkt EXTRA CHEF.

-Du tackar JA till att prova tre gånger
-När du har provat tre gånger bestämmer du dig.
-Du investerar lite av din tid, inga pengar
-Du har möjlighet att få ytterligare produkter

TA CHANSEN ATT PROVA IDAG! Vill du veta mer om jobbet fyll i formuläret!


Måndag 28/1-13

Nu går vi in i sista veckan med BIG WEEK's - som har livit förlängt ytterligare en vecka :) Samtidigt startar en ny period - det betyder att denna vecka gäller dubbla flyer - dubbelt så många erbjudanden! Hur många alternativ som helst till värdinnorna, men även till gästerna då det finns två gästgåvor att välja på! Och som jag nämnde förut med TVÅ AKTUELLA FLYERS - så finns det mycket bra erbjudande! Inte nog med det - vi har extraerbjudanden utöver det!!!

Passa på nu innan kalaset tar slut!

Ses snart igen!


Torsdag 17/1-13

Hej igen.. Glad nyheter från Tupperware: BIG WEEK's ortsätter yterligare en vecka...Gäller alltså t.o.m v.5

Har du inte haft tid att ha demo ännu - PASSA PÅ NU!!! För dig som bokar nu till v. 5 väntar ett extra bra erbjudande. Detta berättar jag mer om när vi bokar men du vill INTE MISSA DETTA JAG LOVAR!!!

VILL DU BOKA FYLL I FORMULÄRET!

Måndag 14/1-13

Hejsan svejsan mitt i BIG WEEK's!
Nu har halva BIG WEEK's passerat - men ännu finns det plats & tid att få in demo.

Vi har ju superfina TACKGÅVOR & en fin GÄSTGÅVA, en helt ny produkt! Kanonbra erbjudande både till gäst & värdinna - som om det inte vore nog finns det ett SPECIALERBJUDANDE som gäller v. 3 & 4! Allt detta vill du väl inte missa - så spana in tackgåvor & boka sedan ett demo - du kan ju inte missa detta supererbjudande :)


Söndag 6/1-13

GOD FORTSÄTTNING PÅ NYA ÅRET till er alla. Hoppas ni har haft det trevlig i jul o nyår, det har i alla fall jag haft :D

Snart bär det i väg till Västermo Bygdegård, straxt utanför Arboga. Där vår distributör håller årets första träff! KICK-OFF för 2013. Vi är redan i full gång med BIG WEEK's men det är ju fortfarande tre veckor kvar!Dessutom kommer Tupperware's nya regionalchef på besök - spännande :)

Vill du boka demo - kontakta mig genom att fylla i formuläret nedan:

Bläddra i aktuell flyer:

Ha en fortsatt trevlig Trettondag!


Måndag 31/12-12

Hej alla glada Tupperware vänner!

Årets sista dag - dags för en kort summering: Ett mycket bra år som vanligt! Det började med BIG WEEK's, mitt första som tog mig med storm. I maj började två nya jobb, dels som Restaurangansvarig på Rejmyre Gestgifveri & dels som Teamledare för Team Z!

I augusti åkte jag på min första upperwarekonferens - Jubilee - går inte att beskriva med ord! Och i november var vi på Celebrating Meeting i Upplands-Väsby.

Sedan har det bara rullat på och nu är vi framme vid årets sista dag och BIG WEEK's står åter för dörren - succé igen - vem vet!

Kvällen spenderas i goda vänners lag tolvslaget skålas in...

Jag vill bara passa på att tacka alla, vänner, värdinnor, gäaster & alla andra för ett helt suveränt 2012! Ett sista GOTT SLUTT & GOTT NYTT ÅR - ses igen nästa... :)


Torsdag 27/12-12

Hej - long time no see... men det har varit december,vilket för mig är lika med full rulle på jobbet o då räknas inte Tupperware in för det hinns ju inte med :)

Sen skulle det ju bli jul, vilket krävde lite förberedelser, matlagningen & städningen fick en varsin dag - sen var det julafton! GOD JUL och god fortsättning till alla

Nu lider december och året 2012 mot sitt slut - jag vill tacka alla mina värdinnor & gäster från 2012 för det varma bemötande jag fått, var jag än har kommit har det alltid blivit en mycket trevlig kväll med mycket skratt! VI SES IGEN 2013!!!

NU LADDAR VI OM FÖR BIG WEEK's
2012 firade Tupperware 50 år i Sverige - laddade för det bästa BIG WEEK's någonsin - och det blev det, både för konsulenter, gäster & alla värdar/värdinnor men man kan aldrig backa tillbaks, så nu gör vi om samma sak igen - laddar för det bästa BIG WEEK's någonsin.

Det blir supererbjudanden till både gäster & värd/värdinnor!!! Klicka på denn lilla bilden och du får upp flyer för BIG WEEK's så att du kan se vad DU kan få när du är värdinna.

Boka en demo och du har möjlighet att få en kastrull - helt ny modell! vill du inte ha det - så finns det alternativ. BOKA DEMO

Om vi inte "ses" eller hörs innan nyår GOTT NYTT ÅR! Vi ses i januari :)


Tisdag 26/11-12

Nu är konferensen över o vi är fullmatade med information om vad som händer i december, men kanske framförallt vad som kommer att händ i januari - BIG WEEK's!

Jag lovar er alla - Teamledare, konsulenter, värdinnor & gäster - detta vill ni inte missa :) Under dessa fyra veckor i januari, kommer det att vara supererbjudande och vi i Tupperware kommer att jobba för allt vad tygen håller. Tveka inte att boka redan nu för rätt vad dett är är tiderna slut - ju snabbare du är desto större valfrihet har du att hitta en tid som passar just dig :)

Värdinnestegen är helt otrolig - du har möjligheten att få (nästan) hur mycket produkter som helst :) Det är bara att börja ringa vänner, grannar, arbetskamrater & släktingar och alla andra ni känner :)


Lördag 24/11-12

Hej alla glada! Länge sen sist... Måste passa på att tacka alla värdinnor & gäster jag mötte i v.46. Tiden bara springer i väg, har redan hunnit med tre julbord... och förberedelser & planering pågår för fullt till den stora premiären nästa helg.

Nu pågår även sista förberedelserna inför helgens konferens: Celebrating Meetings som hålls i Uppland Väsby. BIG WEEKs ska presenteras - spännade :). Om några timmar kommer Kent & Gunila o hämtar mig, sen bär det iväg!

På åndag börjar årets sista period - med flyers, det är tillika även den sisita storveckan :) återkommer med info imorgonkväll - eller kanske måndag. Det är ju mycket som skall förtäljas till tjejerna på söndag från konferensen...

Ha en trevlig helg alla!


Måndag 29/10-12

Ny period=ny flyers


Tisdag 23/10-12

Hejsan svejsan! Tiden går som valigt fort när man har roligt :) I dag fick vi veta att alla som har en demo v. 43 kan få en extra TACKGÅVA! man får alltså två - så förrutom den ordinarie tackgåvan kan man få en lila Speedy Chef!!! Passa på att boka demo om ni inte redan har gjort det :)


Tisdag 2/10-12

Oktober månad 2012 - dags för Rosa bandet kampanj igen!!!!

Jag har bestämt mig för att starta en Rosa Bandet insamlig. Var med & stöd den du också. Ingen kan rädda hela världen, men alla kan bidra med något. Alla bidrag stora som små räknas - det är inte summan som räknas bara din tanke.

Mitt mål är inte att få in så mycket pengar som möjligt - utan att bidra med något!

Till alla er som vill vara med:
JÄTTESTORT TACK PÅ FÖRHAND! TÄNLK PÅ ATT JUST DIN GÅVA RÄKNAS & DEN FÖRÄNDRAR LIV!


Söndag 30/9-12

Ny period - ny flyers

Bläddra i flyers!


Måndag 18/9-12

Hejsan svejsan!

Hela vecka 37 försvann i ett jehu... tiden springer iväg. Det var hur som helst storvecka i Tupperware - det har säkert slagits rekord både här o var. Jag vill tack mina värdinnor Lena & Mella, deras familj & vänner för supertrevliga demon :)

Hos Mella skulle tjejerna ha lite tjejkväll med vin osv - så vad passar bättre att servera än lite snittar, gurk-& morotstavar med goda röror. De fick testa att göra Guacamole i Smooth Chopper & Fetaostkräm i Quick Chef III


Måndag 3/9-12

Nya flyersen för v.35-39

Bläddra i flyers


Måndag 27/8-12

Hej alla glada Tupprwarevänner!

En hel vecka sen jag kom hem från en superspäckad helg i Köpenhamn med Konferens & middag i dagarna två - hade tänkt lägga ut lite bilder men tiden har sprungit iväg igen - men det kanske kommer sent om sider... på fredagen gick Kent, Gunila, jag, Jaana & Marlene för Promote out drink innan galamiddagen

På tisdagen var det minijubilee i Västermo för våra konsulenter så att de också fick lite Jubileekänsla plus att september & v. 37 presenterade för dem. Men det är ju ganska svårt för 20 personer att helt förmedla stämningen 1000 personer skapar :)

Onsdag & torsdag kväll efter jobbet hade jag demo: Jättestort Tack till mina värdinnor: Anna-Lena & Pernilla och självklart deras gäster. Micro Gourmet användes flitigt - denna helt underbara produkt som ångkokar maten i micron utan att den förstörs - jag är inte säker på att ni kan förstå HUR BRA DEN ÄR innan ni har fått smaka mat lagad i den!!!!!

From idag gäller nya katalogen

Bläddra i katalogen

Jag återkommer med sept & v. 37 så snart Tupperware .se är klara - de har väl lite körigt nu kan man tro! O inte jobbar de natt heller :)


Onsdag 15/8-12

Demo hos Anna ikväll, stort tack till henne & vännerna som var där! Lax & rotfrukter i MicroGourmet&#8482 med två kalla såser!

Jubilee

Nu har det packats & fixats det sista inför jubilee i Köpenhamn, i morgon kl.10.00 bär det av.
Två dagars konferens med presentation på nya magasinet fredag & lördag. På kvällen är det galamiddag fredag & fun night tema Grease på lördag.

Ska bli mycket spännade - första gången så förväntningarna är stora :)
Trots detta ingen resfeber :)Ha en trevlig helg för det ska jag ha - återkommer med info efter helgen - eller vem vet kanske hinner uppdatera! Så håll koll så ni inget missar! På återseende!

PROVA JOBBET V.33

och du får möjligheten att köpa detta fina Avantiset med fem skålar i olika storlekar & färger,
från 5 dl - 7,5 L för endast 100:- värde 799:-


Tisdag 3/7-12

Ny månad - ny flyer som alltid!

Sommaren är här & vi har utomhusdemon på altan, vid sommarstugan, vid husvagnen - du bestämmer!

Det är med kort varsel när andan faller på vi har ju semester och vill inte planera sönder den eller hur :)

Om vi inte ses i Sommar önskar jag er alla en skön semester - men det gör vi väl, för ni vill väl ta del av Tupperware's fina sommarerbjudande!!!


Måndag 18/6-12

Tupperware's 50-år kalas är över - nu dröjer det 10 år tills nästa gång det firas lika stort... Jag vill passa på att tacka värdinnorna och deras gäster!

Nu ser vi framåt och närmast kmmer ju midsommar, förhoppningsvis kommer det fina vädret också. Självklart har Tupperware ett superbra midsommarerbjudande som ni inte vill missa! Multikanneset för endast 199:- det blir inte billigare än så! Hamburgerpress till alla grillkvällar i sommar & lite annat smått o gott!!

Vi som är medlemmar i Willing to Win kan även erbjuda våra gäster ytterligare några specialprodukter till riktiga specialpriser!!

Måndag 11/6-12

Hej alla glada! Nu är det kalas hela veckan - Tupperware firar ju 50 år i Sverige som ni säkert redan vet... och det är ju student- & Examenstider också!

Bläddra gärna i flyersen om ni vill.

Tackgåva i v. 24 vår helt nya termos - ThermoTup!

Alla som handlar något får en svart sandwichbox!


Måndag 28/5-12

Idag är det nu period, vilket som ni vet vid det här laget betyder ny flyer.
Den här perioden är speciell, för Tupperware firar 50 år i Sverige! Detta sker v.24 om någon kanske ännu inte har hört! Det skall förstås firas ordentligt med speciell tackgåva & gästgåva! Passa på att boka demo nu innan alla tider tar slut! För du vill väl vara med och fira med oss! Flyers för vecka 24 kommer inom kort, så fort jag får den på pdf eller Tupperware.se lägger ut den!


Torsdag 24/5-12

Oj,oj vad tiden springer iväg... ibland räcker man inte till allt man hade tänkt! Har börjat två nya jobb! Ett vikariat på 75 % som sträcker sig till Jan 2013 & dessutom har jag valt att prova jobbet som Teamledare i Tupperware - Team Z, så just nu är det full fart!

Snart är det ny period & ny flyers, aktuella erbjudanden kommer from måndag och bilder till v.24

Tills dess ha det så bra!


Tisdag 17/4-12

Denna vecka har vi fått lite extra saker till specialpris, att jobba med, GÄLLER V.16 & 17.
Nästa vecka firar Joakim, vår Sverigechef 1 år i Tupperware, med specialpris på utvalda produkter... GÄLLER ENDAST V.17
Vecka 18 firar vår distrubutör 8 år, med en extra fin Tackgåva vid 4000:-, ett mycket populärt alternativ till gästgåvan och en del andra bra specialerbjudande. Återkommer med mer info inom kort... Passa på att vara gäst eller ännu bättre, boka ett demo till v. 16, 17 eller 18, om ni inte har gjort det! Få en fin tackgåva och med möjlighet att få ytterligare fina produkter från värdinnestegen.


Lördag 7/4-12

Idag är det påskafton! Igår, långfredagen, förbereddes det mesta till påskmaten, bl a: gjordes kräftsillen färdig, skagenröra, hovmästarsås till den rökta laxen, Janssons frestelse, påskskinkan griljerades & köttbullarna rullades. Kunde lika gärna varit jul, nästan samma mat & lika mycket eller kanske till och med mera snö!!!???

Tur att det finns saker som underlättar arbetet i köket i alla fall:
Quick Chef III, användes mycket flitigt: bl a: gjordes majonäsen som behövdes till skagen & kräftsill & ägghalvorna med räkor m.m.

Sedan gjordes skagenröran & hovmästarsåsen i den, vilket var mycket smidigt!!

Självklart användes även:
UltraPro&#8482 2L & grillfat, Janssons frestelse & köttbullarna inne i ugnen samtidigt!!

Jag önskar er alla en riktigt

GLAD PÅSK!

Ps. Alla recept finns under julmat ;)


Måndag 2/4-12

Oj, oj då, det var visst länge sen sist! V.12 var storvecka med demo hos Carina, Anna & Lena! STORT TACK till dem och deras gäster för en helt otrolig vecka. Söndagen den 25/3 var det ju åter dags för sommartid och våffeldagen inträffade samma dag, och jag blev bjuden på våfflor! Förra veckan rusade i väg med säljmöte, leveranser och andra aktiviteter.

Nu laddar vi om för en ny period. Aktuell flyer ligger ute nu!


Torsdag 8/3-12

Idag har det varit hemmademo, ett releaseparty för att presentera den nya katalogen! Allt fanns ju inte hemma, eftersom den presenterades igår, men lite fanns ju att klämma och känna på. Vi kollade även lite på det som skall utgå ur sortimentet.

I UltraPro&#8482 bakades det formfranska och gjordes äpplekaka som serverades med vaniljvisp.

Jättestort tack till min gäster: Connie, Carina, Caroline, Cecilia, Lillan, Maria, Annelie & Heléne


Måndag 4/3-12

I går var det demo hemma hos Ulrika! I UltraPro&#8482 2 L oval & grillfatet, gjordes det Hasselbackspotatis & ytterfilé fylld med Cantadou vitlöksost, champinjoner & purjolök! UltraPro&#8482 oval 2 L & grillfat, säljs för 899:-, mars ut! För er som redan har UltraPro&#8482 2 L, kommer grillfatet i nya katalogen...

Stort tack till Ulrika & hennes vänner för en mycket trevlig eftermiddag!

Nästa måndag släpps den nya katalogen, vår/sommar 2012.
ÄR NI NYFIKNA? De flesta konsulenter kommer att ha releaseparty denna vecka, from to-sö & ger er 10 % på alla nya produkter!
Bilder & info kommer inom de närmsta dagarna!

ERBJUDANDE TILL NYA KONSULENTER

Erbjudande om extra produkter, till alla som vill börja som Tupperwarekonsulent, som gällde förra veckan, v.9,

GÄLLER DENNA VECKA OCKSÅ! måndag 4/3 - söndag 11/3!

Läs mer här

>

Bilden till vänster är nya startväskan, med dina första fem saker, plus aktuell tackgåva & allt annat du behöver för att komma igång!
Bilden till höger är de extra produkter du får utöver din startväska, om du tackar JA, till jobbet den här veckan. Dessa produkter kommer att vara till stor nytta för dig redan v.12 .

Detta är bara början, du kommer ha möjlighet att få mycket mera produkter! Vill du veta mer? Har du frågor? Fyll i formuläret längst ned på sidan! Så hör jag av mig så fort jag kan.


Måndag 27/2-12

Idag börjar ny period, ny tackgåva, nya ebjudanden, de gäller v.9-13. Kolla in flyers här. V.12 är storvecka, vilket betyder ytterligare med fina erbjudanden, som kommer vara svåra att motstå. Dessutom så gäller fortfarande dubbla tackgåvor alt. valfria varor för 700:- i v.9. Så passa på att boka ett demo om du inte redan har gjort det., välj det som passar bäst v.9 eller v.12. Om några veckor, v.11 så kommer den nya katalogen. Många konsulenter kommer att ha hemmademo i v.10 för lite förhandsvisning, så även jag. Inte fått nån inbjudan? Hör av dig, DU är självklart också välkommen.


Måndag 13/2-12

Igår var det demo hemma hos Eva! Vi gjorde chokladkaka med päron i MicroGourmet&#8482! Ramekiner Tack till Eva & hennes gäster för en mycket trevlig eftermiddag!

I fredag var jag på kurs i Södertälje. Mycket info, inga nya saker direkt, men absolut nya vinklar och tankegångar. Alla är vi ju olika, tänker olika gör olika. Med andra ord nya infallsvinklar som skall göras om till egna....

Kommentera på Facebook


Måndag 30/1-12

Nu är BIG WEEK's över för i denna gång! Det har varit rekord på alla nivåer, All times sales åt både höger och vänster. Jag vill tacka ALLA värdinnor och deras gäster, för det fina mottagandet jag har fått. Vi ses väl snart igen hoppas jag! I torsdags förra veckan var jag hos Cicci och vi gjorde pastagratäng, en vegetarisk variant! Mycket gott & trevligt, Tack Cicci!!!

Nu laddar vi om för februari! Tackgåvan är en helt ny produkt: Cocoonskålar!!! Man har också som värdinna möjlighet att själv välja en VALFRI PRODUKT ur katalogen för MAX 350:- istället för tackgåvan... I mitten på mars kommer det en ny katalog, det innebär att en del varor försvinner och en del nytt kommer in. Vissa produkter försvinner permanent, andra bara under vår-sommarsäsong och kommer åter i höst, en del produkter kanske bara byter färg. Hör med er konsulent vad som gäller!

Vill du också få en tackgåva? Vill du boka demo? Har du frågor?

Fyll i formuläret längst ner på sidan. Så hör jag av mig snarast.

Kommentera på Facebook


Måndag 23/1-12

Det har varit full fart i januari, det är ju BIG WEEK, nu har vi precis gått in i sista veckan! Det har varit många demon, personliga rekord, både för mig själv, många kollegor & teamet! Men allt har ju en baksida, tyvärr så har ju min hemsida blivit lite lidande...dåligt med uppdateringar, men det ska jag ändra på nu. Jag vill tacka Fia, Inger, Mella, Annelie, Pia och alla deras gäster, för mycket trevliga kvällar o eftermiddagar i januari.

Det har provlagats mat både hemma och på demo, vi har gjort olika smoothies - jordgubb, blandade frukter & bär, hallon- & mango i Smooth chopper, räksoppa & Hurtbullebröd i UltraPro&#8482, ångkokt torsk med grönsaker & äggsås i Micro Gourmet & äpplepaj, även den i UltraPro&#8482!

Kommentera på Facebook


Söndag 8/1-12

Demo hos Jennifer! Det bakades bröd i UltraPro&#8482 rund 1,5 L & i Smooth Chopper, periodens tackgåva gjorde vi Björnbärssmoothie!
Stort tack till Jennifer & hennes gäster för en trevlig kväll!

Kommentera på Facebook


Lördag 7/1-12

Igår tillbringades dagen i Västermo, lite innan Arboga. Årsträff, det gamla året summerades och vi tittade på vad som händer framåt! Väl hemma testade jag att baka bröd, hurtbulle! Det kommer vara den enda hurtiga jag gör :), i den runda UltraPro 1,5 L, jag lånat av Kent, hade gjort samma bröd dagen innan i en brödform, var bara tvungen att se om det blev nån skillnad.

Häromdagen kikade jag som vanlig in på Team Gravity's blogg & då hade ju Gunila lagt ut massor med goda smoothierecept, valde björnbärssmoothie...Mmmm mycket gott

Kommentera på Facebook


/jan-2014-liten.jpg

Lördag 31/12-11

Årets sista dag, igen!! Det går visst fortare o fortare, eller blir jag långsammare o långsammare? Man ska ju inte titta så mycket tillbaka, utan mest framåt, trots det är det nu tid att återblicka o summera ytterligare ett år. Jag hoppas att 2011 har varit ett bra år för er! För nu står ett nytt år o väntar på oss alldeles runt hörnet, med nya utmaningar, glädjeämnen och tyvärr kanske även sorg, vilket jag inte hoppas, men sån't är ju livet ...

ÖNSKAR ALLA ETT RIKTIGT

GOTT NYTT ÅR!

Kommentera på Facebook


Fredag 23/12-11

Da´n före doppareda´n: En hel dag köket: kräftsill, vitlökssill, Gubbröra på matjesill, Skagenröra, Jansssons frestelse, revbensspjäll, rödbetsallad, egen senap, hovmästarsås & egen majonäs hanns med idag! Och så kläddes ju granen också någonstan mellan allt det andra. Köttbullarna gjorde jag igår, två sorter, vanliga & kryddpepparbullar, den inlagda sillen lades in i förrgår. I morgon skall bröd bakas, skinkan ska griljeras, rödkålen kokas och Omeletten skall göras i EasyDelight. Recept kommer efter jul, för nu är jag bjuden på middag och sedan blir det uppesittarkväll, så det hinns inte med.
GOD JUL ALLA!

Kommentera på Facebook


Tisdag 13/12-11

Idag är det lucia och ljuset drottning har varit och hälsat på många människor! Nu har visst halva december gått och jag har inte uppdatera min hemsida så värst mycket. När jag inte jobbar med Tupperware är jag ju i restaurangbranschen, vilket innebär fullt med jobb så här års! Och av nån anledning innehåller dygnet visst inte mer timmar i december, fast det är väl tur för då var man väl ännu mer på jobbet. Om två veckor drar BIG WEEKS i gång och håller på hela januari 2012, skall lägga ut bilder och info här under erbjudande snarast...Nu när det blir lite lugnare, tror jag...

Kommentera på Facebook


Måndag 28/11-11

Har visst varit dålig på att skriva här... Ibland räcker inte tiden till allt.
From idag så är det ny flyer! Passa på att boka demo nu, till alla julklappsköp, och annat man behöver, det är ju en tid med mycket matlagning och bakning på agendan!

Dina vänner kanske också föredrar att shoppa hemma hos dig, istället för att trängas med tusental uppstressade människor på sta'n. Om inte tiden räcker till nu i december, se till att boka till januari, BIG WEEKS!!! Det största som händer inom Tupperware, som dessutom firar 50 år i Sverige, tänk er själva, det firas hela året... Detta vill ni inte missa... BIG WEEKS innebär massor av fina gåvor och erbjudanden, både till gäster och värdinnor.På återseende!

Kommentera på Facebook

Vill du veta mer? Vill du boka ett demo?

Välkommen

Välkommen till www.luluzetterqvist.n.nu.

Kommentera på Facebook

Min Facebook sida

Facebook
Skapa en Gilla-knapp

 

Rosa bandet 2014,
Design Camilla Thulin

Vill du också ge en gåva?

Jag har startat en insamlig,
KLICKA PÅ LÄNKEN NEDAN:
Visa ditt stöd för Rosa! TACK PÅ FÖRHAND!!

Nyhetsbrev

Då sidan är under uppbyggnad finns inget nyhetsbrev tillgängligt för tillfället

besöksräknare
Besöksräknare

Länkar

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)